algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els alumnes de Filosofia protesten per l'aplicació d'un pla europeu

Afirmen que la implantació resulta un «nyap» per la falta de mitjans

Al voltant de trenta estudiants de primer de Filosofia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) es manifestaren ahir al matí en contra de l'aplicació de l'European Credit Transfer Sistem (ECTS), un projecte pilot de l'Espai Europeu d'Educació Superior que s'ha implantat de manera experimental i que consideren «un nyap». Els alumnes escenificaren la mort i l'enterrament del projecte, que des del mes de febrer passat s'aplica en els primers cursos dels estudis de Filosofia, Filologia Anglesa i Història de l'Art.

El problema, explicà un dels manifestants, «és que aquest projecte es va imposar per sorpresa, ja que ni els professors no estaven avisats. I encara que la seva filosofia no és dolenta, s'ha pretès implantar sense mitjans materials ni humans».

L'ECTS s'aplica en tres assignatures troncals del curs «i la seva idea és que no es depengui tant d'una nota i sí més del treball diari, mitjançant les tutories presencials i la feina de campus extens per obtenir els temaris». Però resulta, afegí l'alumne, «que actualment no hi ha suficients professors per cobrir les tutories i a més a l'edifici on ens trobam té aula d'informàtica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris