muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Un foc a un garatge de Palma destrossa sis vehicles i obliga a desallotjar l'edifici

L'incendi començà de matinada al número 34 del carrer Mateu Enric Lladó

81568

L'incendi afectà vuit vehicles estacionats a la part del fons del garatge.

A.S./MICHELS.

E.L./G.P. Palma.
Un incendi destruí per complet tres cotxes, un totterreny i dues motos i causà danys materials importants en dos cotxes més que estaven estacionats en el pàrquing d'un edifici que es troba en el número 34-C del carrer Mateu Enric Lladó de Palma, just al costat del col·legi Sant Agustí. El foc també afectà les parets de l'aparcament, el sostre, llums i canonades, i obligà a desallotjar l'edifici.

L'incendi va començar minuts abans de la una de la matinada d'ahir. Agents de la Policia Local de Palma comparegueren en primer lloc al garatge i hi trobaren un vehicle Opel Astra cremant. Els policies no hi podien entrar a causa de l'intens fum que hi havia i es requerí la presència dels bombers.

El foc es va estendre a altres vehicles del costat i es començaren a sentir explosions. Els bombers arribaren a l'edifici minuts després i començaren a apagar el foc amb aigua i escuma. Les flames quedaren sufocades en una hora, encara que les tasques d'extinció s'allargaren fins a les tres de la matinada. Mentre els bombers apagaven el foc, els policies desallotjaven l'edifici. Els veïns hagueren d'esperar al carrer que els bombers acabassin la seva feina per no resultar intoxicats pel fum.

Un d'ells explicà als policies que a la una menys deu de la matinada havia baixat la seva moto al garatge i va veure foc al seient del copilot de l'Opel Astra de color gris. El veí digué que aquest vehicle tenia romput el vidre frontal i el davanter dret i tractà d'apagar el foc amb un extintor, però no ho aconseguí perquè no va poder arrencar l'anella, per la qual cosa sortí i cridà els serveis d'emergència.

Davant les manifestacions del veí, el Cos Nacional de Policia (CNP) inicià una investigació per aclarir si l'incendi fou intencionat o fortuït; els vidres haurien rebentat en començar el foc al cotxe. Una vegada extingit l'incendi, els policies realitzaren la valoració de danys provocats pel foc: un Opel Astra, un Peugeot 307, un Peugeot 309, un totterreny i dues motos quedaren completament calcinats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris