muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Escorcolls policíacs a Son Banya i a Son Gotleu

Policia i Guàrdia Civil realitzen una operació contra narcotràfic a Palma

Efectius del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil dugueren a terme ahir una operació contra el tràfic de drogues en dues barriades de Palma.

En realitat, a part de les investigacions que s'iniciaren fa ja diverses setmanes, l'execució de l'operatiu començà diumenge passat, quan a Palma es varen intervenir una quantitat propera al quilogram de cocaïna.

Les persones investigades pertanyen a un clan, conegut com el de «La Eva», que porta temps venent al poblat de Son Banya però que fins al moment no era gaire conegut a nivell de mitjans de comunicació.

A primera hora d'ahir horabaixa ja s'havien sol·licitat els corresponents permisos judicials, i una cinquantena d'agents d'ambdós cossos «varen prendre» el poblat, mentre s'efectuaven dos escorcolls en sengles habitatges de l'esmentat poblat.

Detencions
El resultat de l'operació dels dos cossos fou la detenció d'almenys cinc persones, i s'intervingué una altra quantitat de cocaïna propera també al quilogram.

Després l'operatiu prosseguí. Diversos efectius d'ambdós cossos es desplaçaren a Son Gotleu, on es continuaren els escorcolls.

Es tenia constància que pisos d'aquesta barriada eren utilitzats per membres del clan, o bé com a habitatge o bé com a lloc per guardar-hi la droga, i fins i tot per vendre la cocaïna. Anit passada l'operatiu continuava i no es descartava que es duguessin a terme més detencions, i fins i tot que s'intervingués més substància estupefaent.

Durant l'operatiu al poblat de Son Banya, l'helicòpter del Cos Nacional de Policia sobrevolà la zona, mentre agents d'uniforme de la Benemèrita es col·locaven a l'entrada del barri i efectuaven controls de totes les persones i vehicles que hi entraven o en sortien.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris