cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'estudi hidrogeològic d'Antoni Maura estarà llest a finals de mes

Cort assegura als veïns que poden estar tranquils amb les obres

L'Ajuntament de Palma tindrà l'informe hidrogeològic de la zona de les obres de l'aparcament d'Antoni Maura a finals de mes.

D'aquesta manera s'intenta tranquil·litzar els veïns de l'indret, que mostraren la seva preocupació davant els problemes que presenta el sòl a l'hora d'executar el projecte, i que temen que repercuteixi en els fonaments dels seus edificis.

El regidor de Trànsit de l'Ajuntament de Palma, Àlvaro Gijón, realitzà ahir una visita d'obres als aparcaments subterranis de Marquès de la Sènia i d'Antoni Maura.

Pel que fa a Antoni Maura, Gijón digué que ja s'estan resolent els problemes que s'han tingut a la nova entrada a l'aparcament per l'autovia de Llevant i que aquesta estarà acabada per maig. A més, Gijón manifestà que les actuacions que es duen a terme en aquest lloc duen camí de complir els terminis d'inauguració, que estan prevists per al novembre del 2006. Aquest nou pàrquing tindrà 520 noves places d'aparcament, 134 de les quals seran destinades a residents.

D'altra banda, l'aparcament del Marquès de la Sènia compleix també els terminis establerts per a la seva futura inauguració l'estiu de 2006. Gijón apuntà que el darrer impediment que han tingut en el transcurs dels treballs ha estat una fuita de gas a causa del trencament d'una canonada, però en ser un gas de baixa pressió i estar l'obra oberta a l'espai, Gijón matisà que «no hi ha hagut cap problemàtica considerable».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris