nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Cirer informarà els veïns de les vies sobre les obres de soterrament

La batlessa admeté manca de coordinació entre Cort i el Govern

La batlessa de Palma, Catalina Cirer, admeté una manca de coordinació entre l'Ajuntament i el Govern de les Illes Balears per executar les obres de soterrament de les vies del tren a Jacint Verdaguer, a la vegada que es comprometé a informar de manera puntual els veïns afectats sobre totes les obres que es duguin a terme i els efectes que provocaran al barri.

Catalina Cirer qualificà d'«errada meva» no haver informat adequadament els membres de la plataforma Parc de les Vies de les modificacions que suposaria per als barris el projecte de soterrament, i pel que fa als arbres, quins s'arrabassarien del parc de Son Fortesa.

L'Ajuntament es reunirà amb membres de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear per conèixer les actuacions que s'efectuaran i realitzar-ne així un seguiment. D'aquesta manera, Cort podrà presentar un calendari d'actuacions als veïns per saber, quan s'executin, les obres que es faran als espais públics.

La batlessa no sabé avançar quants d'arbres s'arrabassaran del parc de Son Fortesa a conseqüència dels treballs. Així mateix, afirmà que dins aquesta setmana es podrà informar els veïns de la quantitat d'arbres que patiran una replantació.

En referència a una modificació del projecte, la batlessa digué que «estudiam altres alternatives, però si arribam a la conclusió que el nostre projecte és el més adequat, continuarem amb ell».

Del seu costat, diversos carrers de Palma romandran tallats al trànsit des d'aquesta setmana fins que acabin les obres de soterrament de les vies del tren. Els carrers afectats són Joan Munar, Fra Lluís Jaume Vallespir, Pons i Gallarza, Gaspar Bennàssar Arquitecte, Narcís Monturiol, Isaac Peral, Jordi Andreu Alcover, Henri Dunant, Andrés Segovia, Tomàs Lluís de Victòria i Miquel Fleta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris