algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El regidor d'EU-EV gasta 427 euros al mes amb el mòbil del Consistori

UIA denuncia que Julen Adrian realitza 26'6 trucades cada dia


El regidor d'EU-EV d'Artà, Julen Adrian, ha gastat un total de 427 euros cada mes durant els mesos d'agost fins desembre de 2004, en cridades efectuades des del telèfon mòbil de l'Ajuntament. Així ho ha denunciat Unió Independent d'Artà (UIA) que ho considera una despesa «intolerable».

Adrian confirmà aquest extrem. «Els números són correctes. No dic que jo sigui perfecte i que no pugui reduir despeses però totes les telefonades efectuades han estat gestions de la meva feina com a membre de l'equip de govern que som».

Així, els Independents exposen que «entre el 18 d'agost i el 17 de desembre de 2004, Adrian realitzà, segons consta en les factures emeses per Telefónica, ni més ni manco que 3.196 telefonades». Això suposa una mitjana de 26'6 trucades diàries «inclosos dissabtes, diumenges i festes de guardar, com ho demostra el fet que el 12 d'octubre, dia de la hispanitat, realitzés un total de 25 telefonades».

Des d'UIA consideren que els detalls de la factura de Telefónica donen una idea l'«obsessió telefònica d'aquest emèrit telefonista». Així revelen en un comunicat que el 16 de novembre Adrian va fer un total de 91 telefonades (46 a fixos i 45 a mòbils). O bé que una trucada que va fer el 4 d'octubre va durar 43 minuts i 14 segons.

Per la seva banda, Adrian afegí que «jo treball fora de l'Ajuntament i per desenvolupar les meves funcions necessit utilitzar el telèfon. Parl directament amb tots els serveis, ja siguin els que estan a la plaça del Pes o les escoles de la Colònia. Tant el batle com Silva fan feina amb un telèfon de taula i per això no els comptabilitza».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris