nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'Escola de Mallorquí premia Joan Bibiloni i Bartomeu Matamalas

Els dos cantautors destaquen també en altres àmbits, com la il·lustració gràfica o la novel·la

M.PUIGRÒS.Manacor
En un acte agradable i distendit, l'Escola Municipal de Mallorquí de Manacor reconegué, la nit del divendres, els mèrits de dos cantautors manacorins, Bartomeu Matamalas i Joan Bibiloni.

Malgrat la vinculació dels dos premiats al món de la cançó, ambdós personatges destaquen també en altres àmbits, com la il·lustració gràfica o la novel·la, en el cas de Matamalas, o com la producció musical de Bibiloni amb la discogràfica Blau.

Durant l'acte d'homenatge als dos músics manacorins, que començaren junts en el món de la cultura i de la música en el grup «Los Lagartos», el vocal del patronat de l'Escola de Mallorquí, Josep Maria Fuster, actuà com a padrí de Tomeu Matamalas. L'encarregada de nominar Joan Bibiloni fou la gerent de la Fundació Alcover, Magdalena Gelabert.

A més, a l'acte, i formant part de la Presidència, acudiren també el tinent de batle de l'Ajuntament de Manacor, Jaume Darder, encarregat de substituir la regidora de cultura Maria Antònia Mercant, la qual no pogué assistir per problemes de salut; el batle de Manacor, Antoni Pastor. Com a representant del Govern de les Illes hi acudí Catalina Sureda, i en nom del Consell de Mallorca, Miquel Àngel Grimalt.

Entre el nombrós públic que es congregà al Teatre Municipal també es va poder veure la majoria de regidors de la Sala, tant de l'equip de Govern com de l'oposició. La nota divertida de la vetllada arribà de la mà dels dos premiats, quan interpretaren dues cançons seves. Bibiloni i Matamalas cantaren junts «Manacor» i «Mà en es cor», amb l'acompanyament d'altres músics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris