nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Veïns de Son Ferrer i del Toro, en contra del gran centre esportiu

Rebutgen la ubicació escollida per construir el macroprojecte

J.ROSSELLÓ. Calvià.
Veïns de Son Ferrer i del Toro s'oposen a la construcció d'un gran centre de tecnificació esportiva entre Can Vairet i El Toro. Membres de la plataforma SOS Can Vairet han creat una associació amb el mateix nom. La seva presidenta, Elvira Moreno, i el seu portaveu, Isidro Delago, van explicar que l'objectiu és preservar l'entorn de la zona.

L'associació fa una crida als partits contraris al projecte perquè presentin al·legacions abans del dia 12, que acaba el termini. A més deixen clar que no s'oposen al centre «sinó al lloc elegit». Els veïns denuncien que es tracta d'un clar cas d'especulació urbanística. Consideren que és un bon projecte però que «fer-lo en aquests terrenys suposaria un atemptat paisatgístic de gran impacte» i suggereixen «Son Massot».

El consorci format per Govern, s'Institut, Consell i Ajuntament de Calvià va acordar el 3 de març tramitar l'estudi de viabilitat presentat per Dragatges SA. El projecte suposa una inversió de 92 milions i es construirà al pla de ses Penyes Rotges i el sementer de Son Flor, que pertanyen a la família dels Nigorra.

El projecte preveu 5 camps de futbol, 3 de futbol set, 2 pavellons de futbol sala, 8 pistes de tennis, 6 de padel, un camp de rugbi, un camp d'hoquei, un de criquet, circuits d'hípica, residència clínica i zona comercial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris