algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El monument a Mossèn Alcover és deixat a l'abocador municipal

El monòlit era a na Camel·la i ara es troba entre altres deixalles


El monument en forma de monòlit dedicat a Mossèn Alcover, que durant anys fou un dels símbols emblemàtics del passeig de na Camel·la de Manacor, resta des de fa més de dos anys en un abocador municipal, a la zona de Son Fangos.

El monument, fet en honor de l'eminent filòleg manacorí, està abandonat a la seva sort, com si es tractàs d'una despulla urbana més, devora una màquina de pin-ball, fanals, vehicles i altres deixalles que s'han anat retirant de la via pública.

Cal recordar que l'escultura fou retirada del passeig de na Camel·la durant la passada legislatura, quan governava el Pacte de Progrés, per començar les obres de remodelació de la zona, que estaren acompanyades de polèmica perquè el projecte eliminà els arbres de la zona i, a més, fou un dels punts que suposà l'abandonament del PSOE i del PSM de l'equip de govern. Ara resulta que no només es llevaren els arbres, sinó que també s'eliminà el monument d'Alcover, que fou traslladat a l'abocador municipal, on encara hi resta.

A tot això, la intenció de les autoritats municipals no passa, de moment, per recuperar aquest monument per a la via pública. De fet, des de l'Ajuntament de Manacor informaren ahir a aquest diari que el Consistori té coneixement que el monument es troba a l'abocador des de la passada legislatura, a causa de les obres de na Camel·la, emperò «no està previst fer res amb aquesta peça».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris