algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern balear crearà un centre cinegètic de tir i per ensinistrar

Font dóna per tancat el debat previ a l'aprovació de la llei de caça

El Govern balear crearà un gran centre cinegètic balear, una finca pública que disposarà d'un camp d'ensinistrament de cans, una exposició permanent de caça, un local per realitzar cursos, conferències i acollir les reunions de les associacions de caça i un camp de tir, sempre que legalment sigui possible.

El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Jaume Font, revelà ahir la notícia davant un públic de més de quatre-cents caçadors (tots els presidents de les distintes associacions de caça que hi ha a Balears) al mateix temps que donava per finalitzat el període de debat previ a la tramitació de la llei de caça que a partir d'ara iniciarà els passos previs a la seva tramitació parlamentària.

Jaume Font es va reunir a la sala Rex de sa Pobla amb els distints representants del sector per adonar-los del contingut final de la nova llei i d'altres qüestions com els últims convenis signats amb la federació respecte a l'expedició de llicències, per exemple o la imminent creació del vedat social de Mallorca, un compromís que compliran abans de finalitzar l'any encara que Font assegura que encara és prest per revelar a quin municipi se situarà el vedat. Tampoc no va revelar Jaume Font on estarà ubicada la finca que acollirà el primer centre cinegètic de les Illes Balears. «L'important és assolir que totes les societats tinguin un lloc on organitzar les seves diades, cursos i tota classe d'actes», apuntà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris