bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Un espectacular accident obliga a tancar una hora la via d'Esporles a Establiments

Un camió caigué per un bancal, després d'una inesperada maniobra d'un cotxe

62128

Una dotació de Grues Pol retirà el camió sinistrat, després que la grua el rescatàs del bancal.

A.S.

Un accident a la carretera d'Esporles, a Establiments, provocà ahir que la via fos tancada durant més d'una hora, perquè una gran grua pogués retirar el vehicle sinistrat. El xofer en sortí il·lès i declarà que havia perdut el control per la maniobra inesperada d'un cotxe.

A les set del matí, aproximadament, un camió de l'empresa «Transports i Excavacions Esporles S.L.» es dirigia a una obra d'una finca d'aquella carretera, carregat amb material de construcció. Segons el xofer, de sobte un conductor va realitzar una maniobra brusca i ell donà un cop de volant per no col·lisionar. Com a conseqüència, el camió es precipità per un bancal de la part dreta, i va caure per un desnivell d'uns dos metres d'altura. L'únic ocupant del vehicle no patí lesions d'importància, però es va emportar part de la paret.

L'empresa propietària del vehicle es posà en contacte amb Grues Pol per poder rescatar-lo, i poc abans del migdia es dugué a terme l'operació. La Guàrdia Civil es posicionà en els dos sentits de la carretera i aturà els vehicles, mentre una gran grua enganxava el camió.

Les retencions no foren escandaloses, sobretot perquè aquella carretera no sol tenir un trànsit molt dens i també perquè molts conductors donaren mitja volta i agafaren un altre camí. Quan la grua va treure el camió de la finca, el col·locà sobre una plataforma que havia estat desplaçada fins allà i, finalment, es va recuperar la normalitat en aquest punt quilomètric.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris