algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Les excavadores tornen a Son Fortesa

Els veïns i la plataforma Parc de les Vies aconsegueixen, un altre cop, aturar les tasques dels operaris

Sobre les onze del matí d'ahir les màquines excavadores tornaren al parc de Son Fortesa. Aquest espai s'ha de convertir en la zona de magatzem de les obres de soterrament i, per aquest motiu, començaren a llevar arbres per netejar l'indret.

De cop i volta, un grup de veïns, agrupats dins la plataforma Parc de les Vies, demanaren als operaris que aturassin la seva activitat, però ja havien arrabassat tres arbres del parc. Tot seguit, la membre de la plataforma Àngels Fermosselle parlà amb el regidor de Trànsit de l'Ajuntament de Palma perquè s'aturàs definitivament l'activitat al parc.

Àlvaro Gijón donà ordres perquè les obres cessassin, fet que fou agraït pels veïns allà concentrats, que tornaren a mostrar la seva indignació davant el segon intent de destrossar el parc de Son Fortesa. Sobretot perquè Cort els ha promès diàleg per negociar el projecte. Fermosselle afirmà que «la desfeta dels arbres no té res a veure amb les obres de soterrament i no té res a veure amb el que ens digueren la batlessa Cirer i Àlvaro Gijón». Així i tot, la portaveu comentà que «avui hem perdut part dels arbres, però no hem perdut el parc».

Els veïns tornaren a argumentar que «el PP al seu programa electoral es comprometé a fer un gran parc central en aquest indret, des del parc de les Estacions fins a Son Fuster. Ens sentim enganyats i traïts perquè ens han mentit», mentre algun altre votant s'afanyava a dir que «això ho pagaran, i molt, electoralment, perquè als nostres barris hi ha molta gent del PP i ara se senten estafats».

Al parc també s'hi acostaren Eberhard Grosske, Antoni Esteva i Marisol Fernández, regidors d'EU-EV a Cort, i Pere Muñoz, del PSM. Juntament amb el PSOE, coincidiren tots a qualificar aquests actes com una clara mostra d'«insensibilitat» dels governants vers els veïns de Jacint Verdaguer que s'oposen a la construcció de quatre carrils en aquest indret.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris