nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

L'oposició i el GOB fan pinya amb els veïns de Jacint Verdaguer

Coincideixen que no es pot perdre l'ocasió de construir un gran parc

El PSOE, EU-EV i PSM, a l'oposició de l'Ajuntament de Palma, han mostrat la seva solidaritat i el seu suport als veïns de Jacint Vergaduer agrupats a la plataforma pel Parc de les Vies.

Davant l'anunci de Cort de no modificar el projecte en superfície del corredor de Jacint Verdaguer, que transcorrerà per sobre el soterrament de les vies del tren i que preveu una avinguda de quatre carrils, els partits de l'oposició i el GOB fan pinya amb els veïns afectats.

Santi Morey, regidor del PSOE, afirmà que aquesta és una mostra més de l'actitud de l'Ajuntament quant a la «manca de consens i d'acord amb els veïns, posant de manifest una total desconnexió amb els ciutadans». Morey instà els responsables municipals a aclarir si aposten per «la ciutat de les màquines o la ciutat de les persones».

Des d'EU-EV, Eberhard Grosske demanà l'indult per als pins del parc de Son Fortesa i anuncià que durà al proper ple aquest tema i el «reiterat incompliment de la paraula de la batlessa Catalina Cirer en relació amb el promès parc central i el diàleg amb la societat». Així, Grosske encoratjà la ciutadania a mobilitzar-se perquè «no és la primera vegada que el poble és capaç de tòcer la mà de l'Ajuntament».

Pere Muñoz, portaveu del PSM, volgué recordar a la batlessa Catalina Cirer el compromís de consensuar el projecte de Jacint Verdaguer. Els nacionalistes reclamen que es compleixi amb la paraula donada i que, a més, era un dels punts que va generar l'abstenció del PSM als pressuposts municipals de Cort. El PSM considera que una actuació tan important per a Palma «bé mereix retardar les obres per no tudar l'ocasió única de recuperar un espai, ara ocupat per les vies del tren».

Per la seva banda, el GOB exigí a Cort que «no només miri pel cotxes». L'organització argumenta que Palma no ha de perdre l'ocasió de tenir un gran parc que connecti el centre amb la perifèria. A més, els ecologistes aposten pel transport públic com a única manera de viure i gaudir dels espais.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris