algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

L'oficina de districte de Llevant donarà servei a 130.000 ciutadans

Ahir s'obrí al públic aquest nou espai de l'Ajuntament de Palma

L'oficina de districte de Llevant de l'Ajuntament de Palma ja es troba oberta al públic i oferirà servei a més de 130.000 ciutadans.

Aquest espai és a Son Ferriol, concretament al carrer de Cabot número 3, vora la travessia de l'avinguda del Cid. Des d'ahir atén els més de 130.000 habitants que resideixen a les 27 barriades que depenen de manera directa d'aquest districte.

Les zones que es beneficiaran d'aquest servei seran Marquès de la Fontsanta, Son Rul·lan, Mare de Déu de Lluc, Son Cladera, El Viver, Rafal Nou, Rafal Vell, Son Fortesa, Els Hostalets, Son Gotleu, Can Capes, Son Canals, la Soledat, Estadi Balear, Pere Garau, Foners, Polígon de Llevant, Son Malferit, Son Riera, Aeroport, El Pil·larí, Son Ferriol, l'Aranjassa, Sant Jordi i la Casa Blanca.

El regidor responsable d'aquest districte és Sebastià Sansó. Comptarà amb el suport d'un assessor i de personal administratiu. Les oficines tenen com a objectiu la proximitat de l'Ajuntament amb els ciutadans, als quals oferiran la possibilitat de dur a terme qualsevol gestió, pagament o demanda d'informació, sense haver de passar per Cort.

Avui també s'obrirà al públic l'oficina de districte Centre, situada a l'edifici d'Avingudes. Aquest espai atendrà quasi 25.000 habitants que resideixen a quinze barris.

Els ciutadans que es veuran beneficiats seran els de les zones del Puig de Sant Pere, Jaume III, La Llotja-El Born, Sant Jaume, Sant Nicolau, Cort, la Seu, Monti-sion, la Calatrava, el Sindicat, el Mercat, la Missió, plaça dels patins, el port i Cabrera. L'oficina es troba situada a l'inici de l'Avinguda Gabriel Alomar i Villalonga.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris