algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Una denúncia d'algú pròxim al PP va dur el PSM a investigar el cas Iglesias

Francisca Vives assegura que ha sofert amenaces i pressions els darrers mesos

60928

Francisca Vives és regidora del PSM a Inca.

M.M.

ELENA BALLESTERO.Inca
Un mes després que la portaveu del PSM d'Inca, Francisca Vives, denunciàs públicament que l'assessora de Rotger Blanca Iglesias va falsificar el seu títol universitari, Vives parla per primera vegada de la investigació que l'ha ocupada en els darrers deu mesos i que l'ha duta a descobrir el major escàndol polític que es recorda a Inca en els darrers temps.

Si fa una setmana en el ple ordinari el batle Pere Rotger qüestionava els motius que dugueren Vives a investigar «algú li degué donar la notícia», digué llavors; Vives revela ara que la notícia va venir de gent pròxima al Partit Popular».

«Algú em va insinuar molt de passada i puc dir que fins i tot en broma la possibilitat que aquesta persona pogués no tenir el títol universitari i fou una persona molt propera al PP», digué Francisca Vives.

«Ho va dir de passada, creient que no li faria cas però som de les persones que pensen que no s'ha de deixar res a l'atzar-explicà la portaveu del PSM d'Inca que continuà- en un primer moment la denúncia va quedar a l'aire però després vam denunciar la compra irregular d'uns ordinadors per als cursos de formació i distints pagaments irregulars a Blanca Iglesias per diferents treballs com projectar els cursos de formació i vam entendre que sí que havia d'estar titulada però quan finalment vam demanar el seu currículum va ser quan la mateixa Blanca Iglesias decidí passar de la categoria D a la A», explica la portaveu del PSM que assenyala a més que «ens va xocar bastant que hi hagués una compulsa d'una consulta i que fins el moment no hagués estat capaç de presentar-la. Vam casar tot això amb la insinuació que algú pròxim al PP i molt de passada i en broma i pensem que la broma podia no ser tal».

Durant tots aquests mesos, Francisca Vives assegura que ha rebut constants amenaces de l'exassessora de Rotger. «Coneixent Blanca Iglesias que feia mesos que m'amenaçava i que de sobte, quan vaig demanar el seu currículum comença a tractar-me correctament, em va estranyar. Les dones som molt intuïtives i allò no em quadrava».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris