muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

L'Ajuntament denuncia l'Ibasan per un nou abocament de fecals

Comas va complir la seva amenaça després d'una nova avaria a la depuradora

El regidor de Medi ambient de Pollença, Joan Comas (PP), va complir ahir la seva amenaça de denunciar l'Ibasan, organisme dependent del Govern balear, si continuaven els abocaments d'aigües brutes des de la depuradora al mar.

L'endemà de l'últim advertiment de Comas, el sistema de bombament de les aigües fecals del Port de Pollença tornava a fallar ahir provocant un important abocament de fecals que va arribar a afectar la zona humida de la Gola.

Joan Comas, tal com havia advertit, va denunciar immediatament els fets davant el Seprona, els tècnics del qual es van desplaçar fins al municipi per comprovar la veracitat de l'abocament. «Els tècnics del Seprona han comprovat que l'abocament ha entrat en la Gola i demà aniré a signar la denúncia adjuntant un informe del nostre tècnic de Medi ambient», va dir Comas.

El regidor de Medi Ambient va explicar que «sentint-ho molt crec que es pot ser comprensiu i tolerant però arriba un punt en el qual la paciència s'esgota i l'Ajuntament ha de cursar la denúncia». Joan Comas va afegir: «Em sap malament perquè la denúncia afecta gent que està fent tot el que pot per arreglar la situació, com Bàrbara Mestre, i sé que és un problema que no és de dies sinó que ve d'antany».

Per aquest motiu a pesar de la denúncia Joan Comas va voler transmetre el seu reconeixement al treball que està fent la gerència de l'Ibasan i va anunciar que «des de l'Ajuntament seguirem treballant perquè les avaries no es repeteixin». L'avaria, la cinquena a la darrera setmana, va quedar reparada el migdia d'ahir, segons va informar Comas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris