nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort diu que mantindrà el projecte del corredor de Jacint Verdaguer

De Santos assegura que no es modificarà ni s'aturaran les obres

El tinent de batle d'Urbanisme de Cort, Rodrigo de Santos, ha anunciat que l'Ajuntament de Palma mantindrà el projecte en superfície del corredor de Jacint Verdaguer que s'executarà juntament amb les obres de soterrament de les vies del tren d'Inca.

Els veïns afectats per aquesta actuació aconseguiren ahir aturar les primeres accions d'aquest projecte, paralitzant la tasca de les màquines excavadores que començaven a arrabassar els arbres del parc de Son Fortesa per traslladar-los al viver municipal, ja que al lloc d'aquest parc s'hi construirà una rotonda que unirà el trànsit del carrer d'Aragó i de Jacint Verdaguer.

En relació a aquests fets, Rodrigo de Santos digué que «no ens tancam en banda, volem dialogar, però sense retardar les obres segons els terminis establerts». «No tenim cap compromís amb els veïns ni de modificar ni d'aturar les obres», matisà de Santos, que es queixà que els veïns encara no li han lliurat cap projecte alternatiu a l'actual.

A més, el responsable d'Urbanisme afegí que les al·legacions veïnals «no presenten motius per reflexionar perquè són incompatibles amb l'interès general dels ciutadans de Palma». S'ha de recordar que, malgrat que les negociacions estiguin encara en marxa, el projecte tant en superfície com del soterrament ja estan adjudicats i que els canvis en el pla només serien «d'ubicació de bancs o arbres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris