algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern balear ampliarà el port guanyant 1.044 metres a la mar

Les obres duraran set mesos i s'aturaran durant tot l'estiu


El Govern balear ampliarà les instal·lacions del Port de Pollença, llevant 1.044 metres quadrats de superfície a la mar per ampliar el vial d'accés al moll Vell i al club nàutic. Així mateix, s'habilitarà una nova zona d'amarrament adossada el moll de pescadors, de 25 metres de llarg i 5 d'ample, per donar cabuda a una barca de bou.

La consellera d'Obres Públiques del Govern, Mabel Cabrer, presencià ahir l'inici de les obres d'ampliació, acompanyada pel director general de Ports, Fernando Garrido, i pel gerent de l'empresa pública Infraestructures i Obres Portuàries, Pedro Iturbide. Tots destacaren la importància d'una reforma que té un pressupost de 722.239 euros.

Els treballs d'ampliació s'interrompran durant la temporada alta, a partir de juny per evitar molèsties, i es reprendran després de l'estiu. La primera fase de les actuacions, que durarà fins al juny, se centra en la construcció d'una àrea d'amarrament de 25 per 5 metres que formarà una ela amb el moll de pescadors, al qual quedarà unit mitjançant una rampa. A més, es pavimentarà del tot el moll dels pescadors amb rajoles de gres rústic. La darrera part de les obres, que s'executarà després de l'estiu, consistirà en l'ampliació del moll guanyant 1.044 metres quadrats de superfície a la mar. La intervenció que servirà per ampliar el vial d'accés a la part vella del port. A més, es crearan petites àrees enjardinades que serviran per separar el vials de les zones per a vianants.

El termini total d'execució és de set mesos. Amb aquesta actuació, es complementa la remodelació integral de l'edifici portuari i la construcció d'una llonja per al peix que estarà a punt el mes de juny. Així mateix, s'ha construït una pèrgola a l'aturada del bus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris