algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

La Sala dóna avui compte dels sis milions d'euros de la venda de les infraestrcutures de la televisió

Delgado va vendre les instal·lacions de Son Bugadelles al Govern balear per muntar IB3


L'equip de govern de l'Ajuntament de Calvià aprofitarà el ple d'avui per explicar on han anat a parar els 6 milions obtinguts per la venda de les infraestructures de l'extinta televisió calvianera al Govern, perquè l'Executiu de Jaume Matas muntàs allà el canal IB3.

Poc més d'un any després de materialitzar-se la compravenda entre l'Administració municipal i l'autonòmica, el tinent de batle d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Calvià, Isidre Canyelles (UM), informarà de les inversions que s'han duit a terme amb aquests doblers. Aquest increment de liquidació, com que va tenir el seu origen en la venda de patrimoni municipal, la Llei estableix que ha de destinar-se a inversions i mai a despeses corrents.

Així, els 6 milions d'euros es desglossen de la següent manera: 2,5 milions per l'empresa Calvià 2000, que en el seu dia s'encarregà de fer les obres de les instal·lacions de Son Bugadelles, i uns altres 2,4 milions d'euros han servit per invertir en infraestructures de les quals fins ara es desconeix la seva naturalesa.

Així mateix, 903.000 euros han servit per impulsar el projecte de la nova Escoleta de Magaluf. La partida d'inversions en béns d'ús comú han anat a parar 360.000 euros per adquirir solars on construir futurs aparcaments; 16.000 euros s'invertiran en la compra de vehicles municipals, mentre que les quantitats de 170.000 i 24.500 euros seran per la compra de mobiliari per a l'Ajuntament i per a les inversions en el cementiri de la localitat. La venda de la televisió de Calvià al Govern es materialitzà pocs mesos després de les eleccions de 2003 que, tant a Calvià com al Consolat de la Mar, donaren la victòria al PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris