algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

El Govern promou 38 habitatges de protecció oficial al municipi

S'està negociant la reconversió de l'hotel Vaquer en 7 pisos públics

Amb l'acte simbòlic de la posada de la primera pedra, ahir es donava el sus a la construcció de 38 habitatges de protecció oficial al terme municipal de Capdepera, amb l'objectiu de donar resposta a la gran demanda existent a la localitat, sobretot entre la població jove.

La consellera d'Obres Públiques i Transport del Govern balear, Mabel Cabrer; i el gerent de l'Ibavi, Segismundo Morey, al costat del batle de Capdepera, Joan Ferrer, entre altres autoritats, assistiren a l'acte oficial de la promoció d'11 habitatges al carrer de les Roses a Capdepera, en una jornada que Cabrer qualificà d'«històrica». «És la primera vegada que es construeixen habitatges de promoció pública a Cala Rajada. En conjunt, es tracta de quatre promocions en tot el terme que suposen 38 pisos, en els quals s'invertiran fins a tres milions d'euros».

Així mateix, la responsable anuncià que l'Executiu i el Consistori negocien la reconversió de l'hotel Vaquer de Cala Rajada en set habitatges de protecció. En paraules del primer edil, «es podrien destinar a gent jove i en règim de lloguer». Seria la segona experiència de reconversió a l'Illa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris