nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

«Després de clavar-me tres punyalades digué al pare: no cau, li'n fic una altra?»

El ferit conta que el progenitor li subjectava els braços mentre el fill li clavava un punyal

97412

Imatge de la víctima prostrada al seu llit de l'hospital de Son Llàtzer.

P.A.M.

Després de passar tres dies a la unitat de cures intensives de Son Llàtzer, Manuel V.B., víctima de l'apunyalament de divendres a la unitat de pediatria de l'hospital esmentat, explica en primera persona que el seu agressor i el pare d'aquest estigueren a punt de llevar-li la vida.

Prostrat al seu llit de l'hospital, acompanyat per la seva jove esposa i pel bebè de tots, Manuel puntualitza que té 32 anys, que a diferència del seu agressor ell no pertany a cap ètnia ni clan gitano i que les punyalades rebudes no obeïen a cap revenja per comptes pendents. Manuel sosté que tant ell com el seu agressor, Miguel J.M. de 19 anys, tenien els fills respectius ingressats a la unitat de pediatria de Son Llàtzer.

En qualsevol cas, ambdós joves tenien una certa coneixença mútua, ja que la mare de la dona de Manuel i Miguel havien estat veïns. A més, la cunyada de Manuel V.B. havia mantingut una relació sentimental que acabà amb bregues, cops i amenaces de mort entre les dues famílies.

El ferit conta que abans de produir-se l'atac, la seva dona topà Miguel J.M. i que aquest l'empenyé. «Ella li'n demanà explicacions i ell li contestà que es cagava en els seus morts i en els meus», segons paraules de la víctima. Coneixent el caràcter de l'agressor, l'esposa de Manuel demanà a una infermera que cridàs la Policia. La infermera no en féu cas. «En aquell moment, jo fumava fora de l'hospital i la meva dona guaità per la finestra amb la intenció de demanar-me auxili», indicà. Tanmateix hi arribà tard, ja que quan la dona sortí el seu marit pujava per les escales de l'hospital. En arribar a la planta de pediatria, un home d'ètnia gitana que no coneixia i que resultà que era el pare de Miguel J.M. s'interposà en el seu camí i li digué: «Tu noms Manuel?». I Manuel li contestà: «Sí».

Tot seguit l'individu l'agafà mentre li deia «vine amb mi» i el conduí a un racó apartat. «A partir d'aquí tot passà molt aviat», declara Manuel, per afegir que «mentre deia a aquell subjecte que no m'agafàs, vaig sentir tres cops que em cremaven a l'esquena». Confusa, la víctima es girà i veié Miguel J.M. que s'amagava darrere del seu pare amb un punyal de pesca submarina ensagnat i dient al seu progenitor: «Pare, no cau, li n'he de clavar una altra?».

Per la seva banda, el pare copejà la cara de la víctima. «En cada alenada em sortia un raig de sang de les ferides», afirma Manuel, per afegir que els seus agressors fugiren escapats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris