nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Una sobrecàrrega, possible causa d'un foc al centre de dia d'Esporles

Els tècnics revisaren ahir les instal·lacions i feren l'informe

Una sobrecàrrega elèctrica al quadre general del centre de dia d'Esporles va ser, gairebé amb tota seguretat, la causa de l'incendi que causà l'alarma dimarts horabaixa. Ahir encara no s'havia restablert per complet la normalitat en aquelles dependències.

Devers les tres i mitja el poble patí una apagada generalitzada, i a les 19.00 hores tornà la llum. Al centre de dia ho va fer amb tal intensitat que es produí una sobrecàrrega elèctrica, que acabà en incendi. Aquesta és, almenys, la hipòtesi principal que estudien els Bombers i la Guàrdia Civil. El batle, Jaume Pou, confirmà ahir que tot apunta a una pujada del subministrament elèctric «perquè el que és clar és que no va ser un curtcircuit». El primer edil explicà que a l'hora del sinistre hi havia algunes persones al pis superior del centre de dia, «però pogueren sortir pel seu propi peu, sense cap problema».

«En realitat, no hi hagué flames però sí molt de fum, que s'acumulà i fou necessari que actuassin els bombers», puntualità Pou. Ahir al matí, els tècnics municipals visitaren l'edifici afectat i constataren que els danys es limitaven just a la zona del quadre general, a la planta baixa. Ahir el centre va funcionar a un cinquanta per cent.

La Guàrdia Civil d'Esporles, per la seva part, també està confeccionant un informe sobre l'ocorregut i les conclusions seran remeses al Jutjat de guàrdia. Les tasques d'extinció es prolongaren diverses hores a causa de la gran fumera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris