algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Veïns de les vies del tren aturen la destrucció del parc de Son Fortesa

Les excavadores intentaven començar les obres del soterrament

Un grup de veïns del carrer de Jacint Verdaguer evitaren la destrucció del parc de Son Fortesa, que es veu amenaçat pel projecte de soterrament de les vies del tren i que preveu la construcció de quatre carrils a l'esmentat carrer.

Devers les quatre de l'horabaixa, membres de la plataforma Parc de les Vies que s'oposen al pla, s'alertaren de la presència de màquines excavadores que començaven a desmantellar el parc de Son Fortesa, lloc on s'hi té previst la construcció d'una rotonda que unirà el trànsit de Jacint Verdaguer amb el del carrer d'Aragó.

Tot seguit, la concentració de nombrosos veïns evità la destrucció del parc demanant als operaris que aturessin les seves tasques, al·legant que «estam en negociacions amb l'Ajuntament per evitar aquestes obres», tot portant pancartes reivinidcatives contra el projecte que vol executar Cort i el Govern balear. Els treballadors desistiren de continuar i referen les actuacions que hi estaven desenvolupant.

Així, els membres de la plataforma evitaren la destrucció del parc de Son Fortesa i de bona part dels 35 arbres que estaven a punt de ser arrabassats, llevat d'alguns que sí es veren afectats davant la indiganació veïnal que qualificaven de «traïció» el fet que comencessin les obres quan encara «ens trobam negociant el projecte».

La portaveu de la plataforma Parc de les Vies, Àngels Fermosselle, digué que «continuarem insistint amb el diàleg per evitar la destrucció d'aquest parc i que ens construeixin quatre carrils al carrer Jacint Verdaguer pel soterrament del tren, quan tothom aposta per un gran parc damunt les vies soterrades». Fermosselle afirmà que demà demanaran audiència per parlar amb la batlessa Catalina Cirer i traslladar-li el seu malestar davant l'inici de les obres «quan encara esperam que ens convoquin a una altra reunió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris