muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Cort confirma el descens en el nombre de sancions de la Policia

Els agents denuncien grans pressions perquè finalitzin la vaga

M.N./G.M. Palma.
Responsables de l'Ajuntament de Palma varen confirmar ahir que «encara que no tenim les dades exactes, tot ens fa pensar que la realitat és que hi ha un important descens en el nombre de multes que posen els agents de la Policia Local de Palma, fet degut a la mesura de protesta dels agents per la negociació del conveni».

Els responsables municipals tindran avui mateix damunt la taula un informe en el qual es detallaran una a una les sancions posades per cada agent de Palma, el darrer mes.

D'altra banda, l'intendent de la Policia Local de Palma, Joan Feliu, confirmà que en la reunió mantinguda ahir a la Junta de Comandaments s'acordà donar ordres als comandaments intermedis perquè traslladassin als agents l'opinió que «no ens oposam al dret sindical de manifestar-se i de mobilitzar-se però en qualsevol cas això no pot suposar deixar de complir amb el nostre deure professional, ja que cobren per una feina que no estan realitzant».

Però l'opinió dels sindicats és ben diferent, un representant de l'Stei afirmà que un bon grapat d'afiliats li havia exposat que «Feliu ha forçat els comandaments intermedis que comunicassin de manera contundent i amenaçant els agents que al qui no posi multes serà objecte d'expedient, que pot arribar a una sanció greu o molt greu, fet que podria arribar fins a l'expulsió del cos de policia».

El representant sindical assegura que «si perquè un agent no hagi posat sancions s'obre algun expedient a un agent, l'Stei les posarà en mans dels advocats totes i cada una d'elles, i ompliran l'intendent de la Policia de denúncies».

Per la seva part, el representant de la Federació de Serveis Públics-UGT, afirmà que el que és lamentable es «l'actitud de la regidora de Seguretat Ciutadana, Maía Teresa Jiménez amb la Policia, ja que «ens pareix increïble que fins que va sortir per la premsa no s'hagues assabentat, d'una cosa que fa dos mesos que està passant dins el cos de Policia Local de Palma. Això demostra que són els comandaments els que no fan la seva feina».

Pel representant d'UGT, «Jiménez hauria d'obrir expedient als caps, des de l'intendent, comissari i caps intermedis, que no fan la feina que els pertoca, però es clar aquí sempre els que paguen els plats romputs són els de sempre, els agents».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris