cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Una nova empresa creditora es querella contra Majorica per crèdits impagats

La denúncia presentada per G.C.B. Disseny S.L. se suma a la formalitzada per Puerto Madryn


Les denúncies d'empreses creditores que es querellen contra Majorica no finalitzen. Ara, a la denúncia formal de la societat Puerto Madryn S.L. presentada i admesa a tràmit pel Jutjat número 1 de Manacor, s'hi afegeix la nova Societat Limitada G.C.B Disseny.

La denúncia d'aquest creditor contra Majorica va en la mateixa línia que la de Puerto Madryn S.L. Ambdues empreses creditores s'han querellat per crèdits impagats. Davant la impossibilitat de cobrar els deutes pendents, les societats han recorregut a la via penal.

La querella va dirigida contra les persones físiques que es veieren implicades en l'operació de compravenda de Majorica l'any 1998, una de les quals era l'antic conseller delegat del grup empresarial Alpha Equity Group, José Diego Arozamena. Aquest era el cap visible dels accionistes que l'any 1998 compraren una empresa sanejada i després la vengueren en suspensió de pagaments a Line Invest XXI, amb el compromís que els nous propietaris aportarien sis milions d'euros.

En el cas de la denúncia interposada per la societat Puerto Madryin, la jutgessa Cristina García comprovarà si es va cometre algun delicte a l'operació econòmica realitzada l'any 1998, i que suposà la venda de l'empresa per un import total de deu mil milions de les antigues pessetes.

Citació
Els imputats denunciats per l'empresa Puerto Madryin S.L. han estat novament citats a declarar després que el judici s'anul·làs el passat mes de febrer. Aquest s'anul·là perquè no s'havien notificat totes les demandes a cada un dels imputats. A partir d'aquí, el judici podria realitzar-se en el termini d'uns quinze o un mes. De tota manera, aquests imputats no tenen cap relació amb els actuals propietaris, que actualment són el grup català i els asiàtics, Saga.

La querella, redactada pel penalista Eduardo Valdivia, explica que el mes d'abril de 1998 es va constituir la societat Inversiones en perlas de Mallorca amb un capital de 500 milions de les antigues pessetes, als quals després s'afegiren 400 milions més aportats a través d'altres empreses.

Segons la querella presentada pel creditor Puerto Madryn, les societats Majorica i Perles Mallorca foren venudes l'any 1998 per gairebé deu mil milions de les antigues pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris