algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El PP balear suspèn de militància Iglesias i remet el cas a Madrid

Rotger manté que no ha tornat parlar amb la seva exassesora

El comitè de disciplina del PP de Balears ha decidit suspendre de militància Blanca Iglesias, membre fins ara de la junta local del partit a Inca i exassessora del batle Pere Rotger.

Segons explicà ahir el mateix batle i a la vegada president del PP insular, «el comitè de disciplina, després d'haver estat informat per nosaltres del cas, ha decidit obrir-li un expedient i remetre tota la informació a Madrid. Mentre els òrgans del partit a nivell estatal estudien el seu cas i determinen quines mesures prendre, està suspesa de militància».

Rotger manté així les seves intencions de desmarcar-se així com pugui de la que va ser la seva assessora durant anys, una actitud previsible després de confirmar-se la denúncia del PSM sobre la presumpta falsificació per part d'Iglesias d'un títol universitari per ser contractada com a funcionària superior a l'Ajuntament d'Inca.

Cal recordar a més d'això, com han vengut fent els partits de l'oposició a Inca, que Blanca Iglesias ha estat durant els darrers anys una persona d'absoluta confiança de Rotger, coordinadora de la seva darrera campanya electoral, i que fins que va ser contractada per l'Ajuntament com a funcionària, cobrava importants quantitats de l'Ajuntament per diferents treballs que li anava encarregant l'equip de govern popular.

Pere Rotger, després de les declaracions realitzades fa pocs dies per Blanca Iglesias a Diari de Balears, manté que no ha tornat a parlar amb la seva exassessora des que es va destapar el cas i ella li va negar que la denúncia del PSM fos certes.

Pocs dies després d'aquesta darrera conversa segons explica el batle, Blanca Iglesias li presentava la seva dimissió, que ell acceptà i la destituí en el seu càrrec de coordinadora municipal de Formació i Ocupació.

Ahir, Pere Rotger afirmava que «aquesta persona m'ha decebut i no tenc perquè continuar intentant parlar amb ella. Si vol res ja sap on em pot trobar, i la veritat és que jo no sabria què dir-li, perquè em sap molt de greu que ell no em digués la veritat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris