algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Milers d'inquers compleixen amb la tradició del diumenge de l'Àngel

Els ciutadans pujaren al puig de Santa Magdalena per assistir a la missa

Puntualment a les 9.30 del matí, a la sortida de la missa dominical, el batle i els portaveus d'alguns dels partits polítics a l'oposició (PSOE i PSM) complien ahir amb la tradició d'acompanyar el rector de Santa Maria la Major d'Inca en romeria fins a l'ermita del puig de Santa Magdalena.

A aquesta hora, tot just una vintena de persones iniciaven el recorregut amb els ulls clavats en un cel tempestuós quan començaven a caure les primeres gotes. No obstant això, durant el matí més de mil inquers compliren amb la tradició del diumenge de l'Àngel i s'acostaren a peu fins a Santa Magdalena per tastar les tradicionals paelles.

De fet, el concurs de paelles és un dels plats forts de la jornada. Com cada any, el Partit Popular es va endur el primer premi a la paella més gran i el segon va recaure en el PSOE. «Igual que en les eleccions», bromejava el batle Rotger.

I és que la trobada dels polítics a Santa Magdalena és digna de veure. La situació tensa es nota, però intenten treure-li punta. Així, el batle Pere Rotger i la portaveu del PSM Xisca Vives feien broma sobre la possibilitat que ella treballàs com regidora per a Rotger. «En el fons m'aprecies», li deia Vives a Rotger. «Sí, però molt en el fons», respongué el batle. Cada agrupació política munta la seva rotlana i participa del concurs de paelles, en el qual enguany no va faltar la veu crítica de l'Ateneu. Gabriel Buades va preparar un arròs negre antiautovia. «És molt bo -comentava el jurat-, però és una llàstima que hagin emprat arròs llarg, no es pot endur el premi».

Altres localitats com Sencelles o Can Picafort també organitzaren ahir els seus pancaritats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris