nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

«És massa tard, he fet molt de mal i per això deman la castració química»

Sebastià Pol, violador jutjat a Palma, demana perdó a les víctimes en una carta

E.L.V./J.J. Palma.
Sebastià Pol Bauzà, el violador en sèrie de nines que és jutjat a Palma per nou delictes sexuals, ha escrit una carta en la qual demana perdó a les víctimes i repassa la seva vida.

«La meva vida comença quan vivia al Molinar. Hi vaig estar vivint fins que vaig complir 5 o 6 anys, vivia en aquesta barriada, jugant amb nines i nins, tota classes de jocs educatius. En un altre paràgraf «el sàdic de l'ascensor» continua: «Els amics/gues sempre em deien Tito, perquè sempre estava burxant-me el nas amb els dits. Moltes vegades aixecava les faldes a les nines, eren jocs d'al·lots. La meva cosina i jo ens amagàrem junts, i sense intenció, no sé com va ser, em vaig baixar la cremallera, li vaig ensenyar el membre viril, i ella espantada se n'anà».

De la seva adolescència explica: «Vaig anar al col·legi Infante Don Felipe fins als 15 anys, vaig començar a ajudar el meu pare que treballava a Gesa, però jo no vaig poder entrar a l'empresa perquè tenia antecedents per robar una moto. Quan ja vivia al Coll, era l'estiu, un horabaixa vaig anar a Can Pastilla. En una finca pujava una jove, la vaig intentar palpar i es defensà» i afegeix que «els germans m'agafaren, em dugueren a ca meva i ho explicaren als pares».

La mili
Sebastià Pol escriu també que quan complí els 18 anys començà a treballar de peó enrajolador i fou quan conegué la seva exesposa. «L'any 80-82 vaig haver d'anar a la mili, em tocà a Melilla i me vaig allistar a la legió. En acabar vaig tornar a Mallorca i vaig tornar a veure l'al·lota i els meus pares».

«En un bar posaven una pel·lícula de vídeo. No la vaig veure però el títol era «Trampa per a un violador», però no sé com va ser que en sentir el títol, vaig agafar l'autobús i me'n vaig a Palma sense intenció de cometre cap delicte. Però en passar per un portal d'una finca vaig veure una nina, la vaig seguir sense intenció de res, l'únic que vull és que m'ensenyin les bragues. Me les ensenyà, em vaig córrer, però sense tocar-la». I afegeix que el mateix horabaixa «amb la meva exesposa anàvem al psiquiatre, a veure el seu pare. De camí vaig veure un home que anava amb la seva filla, era el pare de la nina del bus, ell em pegà i em dugué a comissaria, vaig quedar detingut».

Presó
«L'any 85-86 ens casàrem i aquesta obsessió per les peces femenines la continuava tenint. Mentre ella era a l'hospital, l'horabaixa, abans d'anar a veure-la, anava als grans magatzems a veure les bragues a al·lotes. L'agost del 87 vaig entrar a la presó per 17 abusos i 4 violacions, vaig ser condemnat a 69 anys, dels quals en vaig complir 13, em traslladaren a Herrera de la Manxa. Quan va sortir el nou Codi penal, de totes les condemnes cap superava els 20 anys, quan vaig sortir en llibertat vaig tornar a Mallorca. Però el meu subconscient no aturava, que havia de baixar a Palma a mirar al carrer les al·lotes que duguessin falda curta per veure'ls les bragues».

A la carta Sebastià Pol afegeix que «he tret tots els errors de tots els delictes que he comès, però ara ningú s'ho creurà, els jur que ara no tornaria a cometre aquests delictes. És massa tard, he fet molt de mal a gent innocent i han quedat marcades per tota la vida. Deman perdó a les víctimes, familiars i a la societat. Deman la castració química», conclou Sebastià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris