muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Milers de persones visiten una Fira de Sant Francesc marcada pel mal temps

La Mostra d'Artesania i l'exhibició de cavalls i cans varen atreure la majoria de visitants

Els niguls que des de primera hora del matí es mostraven amenaçadors deslluïren un poc la popular Fira de Sant Francesc de Muro. Tot i així, s'hi pogueren realitzar totes les activitats programades i milers de persones acudiren al municipi per veure la Mostra d'Artesania a l'històric claustre del convent.

A les deu del matí, les autoritats es reuniren a la Sala, des d'on partiren cap a l'església parroquial per a la missa. En sortir, el batle Miquel Ramis i alguns regidors acompanyaren el conseller d'Economia, Lluís Ramis d'Ayerflor i el conseller d'Hisenda del Consell, Miquel Àngel Flaquer, pels diferents estands. «Aquesta és una mostra tradicionals documentada ja des de l'any 1714», els comentava Onofre Plomer, regidor del PP.

Una altra de les característiques de la Fira de Sant Francesc és la seva dispersió. Mentre que a l'avinguda de Santa Catalina Thomàs s'hi podia veure l'exhibició de cavalls i de cans, a la de l'Ajuntament els amants del cotxes i de les motos antigues en tenien una bona mostra.

Així, els membres del Veteran Car Club dugueren més de 50 cotxes. «Tenim un Ford E de l'any 1922 que encara va bé i també alguns models de 600, de l'any 1965», explicava Javier Vidal, de l'agrupació esmentada.

A la zona dedicada a motos, Bartomeu Mayol, president del Club de Motos Antigues de Mallorca, explicava les propietats dels vehicles. «El model més antic és del 1929», afirmà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris