algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Palma acollirà una cimera turística amb participació de municipis de tot l'Estat

La trobada ha estat promoguda per l'Imtur i es farà a començament de la tardor

Palma serà la seu d'una cimera turística amb participació de municipis de tot l'Estat. Aquesta serà la primera vegada que se celebri un esdeveniment d'aquestes característiques, que ha estat promogut per l'Institut Municipal de Turisme (Imtur) a l'empara de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Tot i que a hores d'ara ja s'hagi començat a fer feina en l'agenda i en els continguts d'aquesta important trobada, es preveu que la data d'inici sigui a començament de la pròxima tardor. Entre els diferents actes prevists, hi figura l'organització d'una jornada de formació en destinació, dirigida sobretot a responsables tècnics municipals.

La tinenta de batlessa de l'Ajuntament de Cort i regidora de l'àrea de Turisme, Francesca Bennàssar, manifestà la seva satisfacció d'haver pogut dur a Palma aquest esdeveniment. «La nostra intenció és que la cimera serveixi per compartir experiències amb altres consistoris, aprofitant la commemoració del centenari del Foment del Turisme de Mallorca».

Bennàssar avançà la notícia, tot i que els temes que es debatran en les jornades «encara no s'han perfilats». Tanmateix, la iniciativa s'emmarca en el Pla estratègic de turisme de Palma, a través del qual es pretén impulsar la nova imatge de la ciutat i dels diferents productes que integren la marca «Palma 365 dies». En aquest sentit, l'Imtur té la responsabilitat de potenciar l'oferta cultural i d'oci que es comença a desenvolupar al voltant de la badia i a l'interior de la capital balear.

La regidora de Turisme recordà que el municipi de Palma fou capdavanter en el desenvolupament del turisme de masses a través del producte de sol i platja. En aquest sentit, Bennàssar avançà que «durant la cimera presentarem el pla de reconversió de la Platja de Palma».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris