muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Més de 350 pancartes rebutgen el projecte de fer quatre carrils a Jacint Verdaguer

Els veïns afectats les exhibeixen en finestres i balcons de la zona

La Plataforma pel Parc de les Vies, integrada per veïns de les barriades properes a les vies del tren d'Inca, prosseguí ahir la seva campanya per aconseguir que el carrer Jacint Verdaguer es converteixi en un parc. L'Ajuntament de Palma vol construir en aquesta via un gran bulevard amb dos carrils per a cada sentit aprofitant el soterrament de les vies del tren.

La plataforma, que arreplega ciutadans de Son Fortesa, Son Oliva, Son Costa, Els Hostalets, el Capitol i Marquès de Fontsanta, ja ha venut 350 pancartes que es poden veure penjades als balcons i a les finestres de les sis barriades afectades pel projecte. Així mateix, ha editat prop de 15.000 fullets informatius que repartirà entre els domicilis i en els actes informatius que es convoquin.

Sota el lema «El parc de les vies és una alternativa possible i tenim temps per aconseguir-lo», representants del col·lectiu veïnal instal·laren ahir una taula informativa per recollir signatures en contra del projecte que promou l'equip de Catalina Cirer i informar-ne els ciutadans de les característiques. La taula, que s'instal·la cada dissabte al parc de la Fertilitzadora, s'ha convertit en un punt de trobada. El col·lectiu es considera enganat pel PP, ja que el programa de les eleccions de maig de 2003 incloïa la promesa de fer un parc i una zona verda de passeig. Malgrat això, la tranquil·litat d'aquests barris es veu amenaçada pel renou i la contaminació que es derivaran del projecte viari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris