algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Ajuntament acorda privatitzar la gestió de les piscines municipals

Les instal·lacions tenen cinc-cents usuaris menys dels previstos

L'Ajuntament aprovà dijous passat, amb els vots a favor del PP, CDM i Unió Mallorquina, la privatització de la gestió de les piscines municipals de Muro, una de coberta i una altra de descoberta, a causa del dèficit que arrosseguen. «Les piscines acumulen un dèficit de 120.000 euros anuals i només ingressen 8.000 euros. Creim que la gestió privada ajudarà a estalviar diners a l'Ajuntament i no té per què suposar un pitjor servei», explicà la regidora d'Esports, Cati Alzamora.

El PSOE s'oposà des del primer moment a aquesta mesura. «No creim que la privatització ajudi a reduir un dèficit que no es tan gros com fa veure l'equip de govern, que no comptabilitza els ingressos de la piscina descoberta. Ens sembla, en canvi, que això sí farà que pugin les taxes i que es redueixin els horaris», explicà el regidor Pere Amengual.

La piscina coberta de Muro va ser un dels projectes estrella de l'Ajuntament durant la legislatura passada i té tres-cents usuaris quan s'havien previst que en tingués vuit-cents. Una previsió que, segons el batle, Miquel Ramis (CDM), ha baixat perquè «ara Santa Margalida i sa Pobla tenen piscina climatitzada». Tant el batle com el regidor del PP, Onofre Plomer, explicaren a l'oposició que hi ha una empresa interessada a gestionar la piscina de Muro a canvi que l'Ajuntament pagui les despeses de combustible i d'energia. Un nou sistema que ajudarà l'Ajuntament a estalviar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris