muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Blanca Iglesias: «Estic confusa però quan em trobi millor contaré tota la veritat»

L'exassessora del batle acusada de falsificar la seva titulació parla per primera vegada

83486

Imatge d'arxiu de Blanca Iglesias, quan presidia el Comitè d'Empresa de l'Ibanat a la Conselleria de Medi Ambient, en la qual denuncià el Pacte de Progrés per «moobing».

«Estic tan confusa... No em deixen llegir el que s'està publicant, però d'aquí uns dies, quan em trobi millor, us contaré tot el que ha passat i aniré amb la veritat per endavant». Així de franca es mostrava ahir Blanca Iglesias, l'exassessora del batle d'Inca, Pere Rotger, acusada de falsificar la seva titulació universitària i que es troba hospitalitzada a Madrid per una baixada de sucre i amb problemes en el ronyó.

Des del dia que va sortir l'escàndol, fa ara tres setmanes, Diari de Balears havia intentat localitzar Blanca Iglesias per tenir la seva versió dels fets de primera mà. Durant setmanes el mòbil de l'exassessora de Rotger va romandre sense cobertura, fins que fa dos dies aconseguírem, per primera vegada, contactar amb Iglesias, però es va excusar per interferències en la comunicació i va acabar penjant el telèfon.

Ahir, finalment, l'exassessora de Rotger va atendre molt amablement la nostra cridada des de l'hospital madrileny on es troba internada, del qual no va voler dir el nom. Tampoc volgué fer declaracions sobre tot allò esdevingut des que el PSM descobrís la falsificació del seu títol. Tres dies després, Iglesias presentava al batle Rotger la seva dimissió com a assessora i ho feia a través d'una tercera persona.

«Ara mateix no vull parlar del tema, no em trobo molt bé, tenia molt malament el ronyó i ara se m'ha complicat amb una baixada de sucre. La tinc a 5, quan el normal és tenir-la a 190», digué Iglesias, que continuà: «Ja saps el que ocorre amb les baixades de sucre, el primer que se te'n va és ecoco i ara mateix em trobo molt confusa».

L'exassessora del batle d'Inca, Pere Rotger, va voler agrair als mitjans de comunicació «que no us fiquéssiu amb la meva persona. No em deixen llegir el que s'ha publicat, però sé que no hi ha hagut atacs personals». «Ara mateix estic molt cansada, encara que lentament vaig millorant i ahir ja pogué fer una passejada -va continuar Iglesias -. Dintre d'uns dies parlaré amb vosaltres amb la veritat per endavant».

Blanca Iglesias, que es va criar a Madrid, viatjà a la capital per estar amb la seva família. A Madrid és amb els seus i pot allunyar-se un poc de tota la polèmica, quan el batle l'ha denunciada davant el jutge i Els Verds estudien fer el mateix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris