nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

La Llonja bat el rècord de venda al públic

El matí es varen vendre més de 800 quilos i al llarg del dia al voltant de dues tones

La Llonja va batre ahir el rècord de venda de peix al públic. Així ho va anunciar ahir el president de l'Organització de Productors MallorcaMar, Bernat Bonet. De fet, ahir capvespre la coa de consumidors que s'acostaren al port per comprar peix envoltava gran part de l'edifici de la Llonja. Tan sols durant el matí, acudiren al mercat del peix més de 200 persones que adquiriren 833 quilos de peix. Els primers càlculs apunten que en tot el dia se'n va poder vendre més de dues tones.

Ahir horabaixa, a partir de les 18.30 hores, es va obrir novament la Llonja. L'hora de tancament era les 20.00 hores, però tot i que a partir de llavors ja no hi va entrar més gent, el volum d'assistents va fer que hi hagués negoci fins passades les 22.00 hores.

Bonet va assenyalar, en previsió que avui es conegui la facturació feta, que «hem venut molt més que els dies anteriors». Precisament, Bonet va agrair ahir «la gran resposta rebuda per part del públic mallorquí» a l'obertura de la Llonja als consumidors.

Tot i això, la Federació de Mercats de Mallorca, presidida per Josep Bonnín, i que agrupa els mercats de Santa Catalina, Pere Garau, Camp Redó, de l'Olivar, de Llevant, de Sant Ferrà i de Sóller, va assegurar que «les pedres dels mercats han estat plenament proveïdes de peix fresc de màxima qualitat, tot i que no fos procedent de captures locals».

En aquest sentit, l'organització assegura que «l'oferta comercial no s'ha vist afectada i els consumidors poden venir a comprar amb total normalitat». A més, recorden que «les captures locals només suposen devers del 28% de l'oferta total del peix i del marisc que es posa a la venda cada dia en les peixateries i que es consumeix a Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris