algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Cort vol ampliar l'atenció al públic els horabaixes d'octubre a juny

Aquesta serà una de les novetats del conveni amb els funcionaris

L'Ajuntament de Palma vol ampliar l'atenció als ciutadans fent obrir les seves oficines els horabaixes d'octubre fins a juny, de dilluns a dijous. D'aquesta manera es fa una important passa endavant cap a la flexibilitat horària amb la finalitat d'oferir un millor servei al públic.

Els funcionaris, doncs, treballarien unes quaranta hores des de les 9 del matí a les 18.30 hores de l'horabaixa i les 10 hores de més que realitzaran es compensaran amb una retribució. Aquest és un dels punts més importants que s'han assolit després de 15 mesos de negociacions sobre les condicions generals de treball dels funcionaris de l'Ajuntament de Palma fins al 2007, i tot sembla indicar que l'acord entre els sindicats i Cort serà una realitat dins els propers dies.

Malgrat que en cap moment s'hagin romput les negociacions, el proper dilluns la mesa es tornarà a reunir per tractar de retocar alguns aspectes i després s'estarà a l'espera del veredicte final que oferiran els sindicats. Es preveu també regular el procediment de selecció del personal funcionari interí, juntament amb la creació de borsins per optar a les places vacants a l'Ajuntament.

Com a millores cal destacar que als quinze dies de vacances atorgades per casament civil o catòlic, també s'hi podran adherir els que es registrin com a parelles de fet. Hi haurà també una ajuda per a fills amb minusvalideses, fins a 250 euros, gratificacions per jubilacions anticipades, beques per a funcionaris, augment del crèdit personal fins a 5.500 euros i un altre per adquirir un habitatge de 9.000 euros.

Amb la finalitat d'eliminar les gratificacions per hores extres, s'ha creat la figura d'un reforç de bombers amb disponibilitat de 10 hores mensuals per 150 euros. Amb aquesta mesura s'ha adquirit el compromís d'estendre aquesta decisió a altres col·lectius per evitar les polèmiques d'hores extres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris