algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'oposició critica que no sigui la Sala qui netegi la Costa dels Pins

El batle diu que «no veu malament» l'acció de Gadma i Lobby

M.P/C.V.Son Servera.
L'oposició de l'Ajuntament de Son Servera en bloc ha qualificat «d'autèntica vergonya» el fet que la urbanització Costa dels Pins hagi de ser netejada el proper dissabte 9 d'abril pel Grup d'Amics en Defensa del Medi Ambient (Gadma) i pel Lobby per la Independència, i no pas pel propi Ajuntament de Son Servera.

Malgrat tots els partits es feliciten perquè la zona serà netejada, també creuen que és el propi Ajuntament de la localitat el qui ja hauria d'haver actuat al respecte.

El portaveu socialista a la Sala, Josep Barrientos, acusà l'equip de govern «d'actuar per influències. A l'Ajuntament no governen ells, sinó que les influències que tenen. S'ha de deixar de banda aquest intrusisme dins tot allò que és públic. Aquests fets tan sols demostren manca de caràcter». Per la seva banda, el secretari del PSM a Son Servera, Antoni Servera, reiterà que «és una vergonya que hagin de venir de fora a fer camins públics, accessos i zones verdes netes. Aquesta actuació l'hauria d'haver fet l'Ajuntament, sobretot tenint en compte que se n'ha parlat molt d'aquest tema».

En la mateixa línia, l'edil nacionalista, Antoni Oliver, digué: «el batle té unes prioritats molt diferents a les del poble serverí». Per la seva part, la representant d'Esquerra Unida-Els Verds, Conxi Peña, qualificà com a «tracte de favor», per part del PP serverí, el fet que «es deixin sense netejar segons quins camins i d'altres siguin arreglats» i afegí: «és una vergonya que l'equip de govern compleixi amb les obligacions que li dóna la gana i eviti les altres, segons qui sigui l'afectat».

A més, EU-EV anuncià que se sumarà a la jornada de neteja i anima la gent perquè dia 9 «hi participi per veure, si poc a poc, podem recuperar la poca costa que ens queda».

El batle Damià Ripoll (PP) assegurà que «les prioritats del poble no els estableix el Lobby ni Gadma, sinó l'Ajuntament i la neteja d'un camí no és ara la nostra prioritat», i afegí: «pel fet d'arreglar un camí no tindré tot el poble net». Ripoll recordà que hi ha molts altres indrets que també s'haurien de netejar. Malgrat tot, el batle manifestà que «no veu gens malament» que aquests grups netegin la costa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris