algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La Policia Local deté l'amo del club «Top Models» per desobediència

Acusen el propietari de continuar l'activitat en un altre pis veí

Agents de la Policia Local de Palma procediren ahir a la detenció d'Antonio Ll.P., el propietari del club «Top Models», que va ser clausurat per l'Ajuntament de Palma i que suposadament ha reprès la seva activitat en un pis veí.

D'un temps ençà els veïns del carrer Jeroni Pou de Ciutat, on estava ubicat inicialment el local, es queixaven dels problemes que els ocasionava la presència contínua de clients en aquell edifici. En algunes ocasions d'equivocaven de portal i tocaven de matinada als porters d'altres portes, i també es produïen enrenous i baralles que indignaven els residents.

Davant aquesta situació de queixa veïnal, a començaments d'aquest mes el tinent de batle d'Urbanisme de Cort, Javier Rodrigo de Santos, va anunciar que la Policia Local havia clausurat l'establiment de la polèmica «per no tenir la preceptiva llicencia d'activitat».

El decret de tancament tenia data del 24 de febrer. Tanmateix, els investigadors sospitaven que «Top Models» continuava funcionant, en un pis veí, i ahir a les sis de la matinada diversos policies es presentaren en aquesta casa, van confirmar les sospites, i procediren a la detenció del propietari, per un delicte de desobediència greu. En breu el propietari de l'establiment haurà de prestar declaració davant del jutge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris