cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

L'Ajuntament destina uns 328.000 euros a polítiques de joventut

L'any passat, el Centre d'Informació Jove rebé 61.000 visites

L'Ajuntament de Palma destinarà enguany 328.000 euros a polítques de joventut.

El Centre d'Informació Jove de Palma, punt de referència quant a assessorament i consultes, rebé més de 61.000 visites l'any 2004, un horitzó que es preveu ampliar l'any 2007 per arribar a les 100.000.

Aquest espai s'ubica al carrer de la Ferreria número 11 i té un horari d'obertura de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 17.00 a les 19.00, de dilluns a divendres. A més, es poden fer consultes via internet a l'adreça www.a-palma.es/cij.

Aquest centre s'adreça al jovent de Palma d'entre 14 i 30 anys i ofereix un servei d'internet i word gratuïts i una biblioteca especialitzada en temes juvenils. També s'hi pot tramitar el carnet de biblioteques i el carnet jove, a més de la possibilitat de consultes on-line per a activitats culturals i de lleure.

Així mateix, es facilita informació de llocs de feina, oposicions, cursos, tallers i l'opció d'accedir a beques, premis i concursos. Ja sigui per internet o de manera presencial, es poden consultar dubtes sobre temes relacionats amb la sexualitat, com ara mètodes aniticonceptius, la primera vegada o la problemàtica de la sida.

També s'assessora legalment els joves que s'hi adrecin sobre oposicions, ajudes per comprar un habitatge, contractes de lloguer o els drets i els deures dels ciutadans.

A més, existeix un taller gatruït d'autoestima per aprendre a resoldre problemes o a destacar el millor d'un mateix. També se n'ofereix un altre de gratuït d'oposicions per a joves.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris