algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

«El Govern balear ha perdut el nord i el seu únic horitzó és desqualificar Madrid»

José Blanco diu a Menorca que Matas vol amagar així la incapacitat de la seva gestió

El secretari federal d'Organització del PSOE, José Blanco, afirmà ahir a Menorca que el Govern balear ha perdut «el nord i que el seu únic horitzó consisteix a desqualificar el Govern d'Espanya».

Blanco va efectuar aquestes declaracions abans d'assistir a una reunió amb l'executiva insular del PSOE-Menorca, acompanyat per la presidenta del Consell menorquí i del grup socialista al Parlament balear, Joana Barceló; el secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich; i el secretari general del PSOE de Menorca, Marc Pons.

El Govern balear, va afirmar, «es dedica a criticar el Govern de l'Estat per ocultar la seva pròpia incapacitat de gestió i la falta d'iniciatives per resoldre els problemes que afecten els ciutadans d'aquest arxipèlag».

José Blanco va declarar que «en canvi, el Govern que presideix José Luis Rodríguez Zapatero compleix amb els seus compromisos, com ho confirma que el Consell de Ministres va aprovar divendres el decret que incrementa del 33 al 38 per cent els descomptes en els trajectes marítims i marítims entre illes per a Balears i entre les illes i la península».

«El president Rodríguez Zapatero va confirmar a Menorca que s'incrementarà aquest descompte fins al 50 per cent, i ho farem de manera progressiva durant aquesta legislatura, perquè nosaltres complim i aplicam el que anunciam», va subratllar.

El secretari d'organització i coordinació del PSOE va lamentar «la falta de sensibilitat que demostra aquest Govern davant de temes tan greus com l'habitatge, que registra una gran demanda a les Illes, de manera que avui ja són molts els ciutadans que enyoren l'anterior Govern presidit per Francesc Antich, que es preocupava i gestionava solucions als problemes socials».

«El Govern Matas "digué" està vivint de les rendes de la gestió de l'anterior Govern presidit per Antich en temes com el pla d'habitatges de protecció oficial».

José Blanco va declarar que «recuperar el govern de la Comunitat Autònoma de Balears constitueix un objectiu estratègic per al PSOE, per la qual cosa dedicarem tots els esforços i donarem tot el suport per fer possible que els socialistes tornin a governar en aquest arxipèlag».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris