muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

El foc, que s'inicià a la part davantera, es va propagar amb rapidesa per tot el turisme

M.T./E.L.Palma.
L'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palmanova es va fer càrrec de les investigacions per mirar tractar d'aclarir les causes de l'incendi. Aquestes investigacions es duen a terme amb la major reserva possible, a fi de no augmentar encara més el dolor dels familiars de la petita. En qualsevol cas, els experts de la Policia Científica, inclòs un expert en incendis, prengueren mostres de l'interior del vehicle. Amb tota classe de reserves a l'hora d'esbrinar les causes del foc, el que se'n pot dir de moment és que trobaren un encenedor a l'interior del cotxe i pots d'aerosol, com també una botella de colònia.

De moment tot són hipòtesis, però s'especula amb la possibilitat que o bé a causa de l'encenedor, o bé per les flames provocades per una cigarreta mal apagada, el foc va arribar a l'aerosol o a la colònia i es va produir una espècie de deflagració. Sigui com sigui, tots els testimonis assenyalen que se sorprengueren de la rapidesa amb la qual es propagaren les flames, i els experts en dedueixen que el foc va començar a la part davantera i es va anar propagant cap a la posterior. El cadàver de la petita quedà a la part davantera del cotxe.

Els investigadors semblen descartar de ple la possibilitat d'un curtcircuit, ja que el cotxe tenia el motor aturat i els pilots exteriors encesos. La mare havia pujat a l'habitatge de la família per dur-hi unes bombones de butà, i havia deixat al cotxe part de la compra que acabava d'efectuar.

Durant els pròxims dies es coneixeran els resultats de l'examen efectuat a l'interior del vehicle, i potser llavors serà possible determinar amb exactitud les causes de l'incendi. També es preveu que en principi demà mateix la Guàrdia Civil s'entrevisti amb la mare de la nina i amb persones que hagin estat testimonis de la tragèdia, sempre que Evangélica Palacios es trobi en condicions per prestar declaració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris