nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

IB3 s'estrenarà amb la història d'un excontrabandista i un melodrama

'L'amo de Son Quint' i 'Otoño en Nueva York' s'emetran l'1 de març

Un telefilm fet a Balears i protagonitzat per un milionari excontrabandista, L'amo de Son Quint, i una pel·lícula melodramàtica protagonitzada per Richard Gere i Winona Ryder, Otoño en Nueva York, que ja s'ha emès per televisió, són les dues grans apostes de la televisió autonòmica, IB3, per al proper dimarts, el dia de la seva estrena.

La programació «especial» d'IB3 per al Dia de les Illes Balears començarà a les vuit del vespre amb la presentació de la cadena i el reportatge IB3 Surt de tu, un repàs del procés de creació de les seus de la ràdio i la televisió autonòmiques. També s'emetrà un documental, Mirant enrere, que repassa els 22 anys des de l'aprovació de l'Estatut; i un resum dels actes de lliurament dels premis Ramon Llull, que s'hauran entregat a Menorca el dia abans, i de les inauguracions de les instal·lacions de la ràdio i de la televisió, que s'hauran produït al matí.

Serà a les 22.00 hores quan s'emetrà L'amo de Son Quint, la primera producció pròpia de la cadena autonòmica, que s'ha rodat a les Illes. De 75 minuts de durada, aquest drama explica la història d'«un milionari i excontrabandista, que compra la finca de Son Quint per acontentar la seva dona, que sap que ell està enamorat d'una altra, amb la qual tendrà una filla». Tancarà la programació especial (23.15 hores) la pel·lícula Otoño en Nueva York, que serà emesa en castellà, tot i que s'ha vist en català a TV3.

L'endemà, IB3 tornarà a oferir la carta d'ajust -s'emet des d'ahir a les 18.16 hores- i alguns elements d'identificació. No serà fins dia 1 de maig que es farà una passa més amb l'emissió, als migides, de l'informatiu de referència i la incorporació d'altres continguts, fins que el setembre s'iniciï la programació regular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris