lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

L'Ajuntament habilita la seva web per poder pagar diversos imposts

Les taxes d'incineració i circulació es podran abonar via internet

Cort ha habilitat la possibilitat de pagar la Taxa d'Incineració de Residus Sòlids Urbans (TIRSU) i l'impost de circulació a través de la seva web, a partir del 2 de març. Dins l'any passat ja es posà en funcionament el pagament via internet de la TIRSU, i com a novetat d'enguany, s'afegirà el pagament del de circulació.

El tinent de batle d'Hisenda, Pedro Àlvarez, manifestà el seu interès de fer del portal de la web municipal, www.a-palma.es, un espai cada dia més útil per al ciutadà. Considera que aquestes mesures suposaran un estalvi als conductors i ciutadans de Palma.

A partir de dia 2 de març, s'obrirà el termini de pagament de manera voluntària, i, una vegada transcorregut aquest període, es procedirà al cobrament per executiva amb el recàrreg corresponent i els interessos de demora.

La gestió de pagament per internet és senzilla ja que hi ha un espai reservat per abonar multes i tributs, tot complimentant els espais en blanc. Es podrà ingressar la quantitat estimada mitjançant targeta de crèdit o de dèbit de les entitats Sa Nostra, La Caixa o Banca March, o per banc electrònic.

Pedro Àlvarez informà que enguany es preveu cobrar en impost de circulació 20.463.619 milions d'euros, amb un ingrés addicional de més d'1.500.000 euros a causa de l'augment de quasi 11.000 vehicles més que l'any 2004.

Així, els vehicles matriculats a la ciutat de Palma es podria situar ja vora els 270.000. Aquest impost representa un 7,49 per cent sobre el total d'ingressos de l'Ajuntament que és de 274.241.675 d'euros. L'impost de circulació està valorat en 60,48 euros. Pel que fa a la TIRSU, s'han emès enguany 146.021 rebuts que s'enviaran ben aviat als ciutadans, fet que correspon a un ingrés total de 15.438.424 d'euros.

El pagament d'aquests imposts es podran pagar a totes les UIAPS de l'Ajuntament, del 2 de març al 15 d'abril a l'oficina de recaptació, a Santa Eulàlia i al quarter de Sant Ferran.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris