algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Nájera denuncia que pateix un complot polític i empresarial

Afirma que qualcú finança la 'campanya d'assetjament' que pateix per part de Delgado

81288

Nájera, amb el regidor socialista de Calvià Francisco Cano.

L'exbatlessa de Calvià, Margarita Nájera, afirmà ahir que se sent víctima d'un complot polític i empresarial en què està implicat el batle de la localitat i a la vegada denunciant, Carlos Delgado. Aprofitant la roda de premsa on comentà l'arxivament del procés sobre la compra d'un solar a Santa Ponça, assegurà que existeixen «perversos pactes que tenen com a objectiu negocis urbanístics».

Després de mostrar la seva satisfacció per la sentència -la penúltima de les vuit que tenia pendents- la socialista acusà el seu adversari de «judicialitzar la vida política, impulsar una campanya d'assetjament contra la seva persona, i «menysprear la veritat de manera sistemàtica».

Però Nájera va anar més enllà per advertir que «tota aquesta estratègia judicial dirigida per Delgado és llarga i necessita finançament». En aquest sentit insinuà que rere el primer edil hi ha qualcú que espera obtenir beneficis de l'Ajuntament. Amb l'objectiu de revelar quins interessos i quines persones s'amaguen rere Delgado, el PSOE de Calvià promourà una intensa investigació. De moment no traslladaran les seves sospites a l'àmbit judicial.

Nájera optà per la prudència a l'espera que surti la sentència de la darrera denúncia que li resta per afrontar. Per aquest motiu no va voler donar els noms dels empresaris que teòricament poden estar «avalant» la suposada trama. «Pens arribar lluny en aquest procés, tant com em permentin les meves forces i les del meu partit», manifestà. El que no revelà és si tornarà a presentar-se a la batlia.

D'altra banda, i en relació al trasllat a Euskadi del domicili fiscal de les «Parcel·les Q», propietat de l'empresari Miquel Nigorra, Nájera espera que l'Agència Tributària actuï per aclarir si ha existit qualque delicte relacionat amb la dubtosa operació. De totes maneres, l'exbatlessa considerà «poc mallorquina» l'actitud del banquer calvianer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris