algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Una nova peça per a l'Encontre clou la polèmica entre l'Església i la Sala

L'himne que havia de sonar l'any passat enfrontà les dues parts

J.M.S/ G.V. Felanitx.
S'Encontrada. Així es titula la nova peça musical creada pel compositor Josep Prohens que s'interpretarà el diumenge de Pasqua, en el moment de l'encontre i que posa fi a la polèmica oberta l'any passat que enfrontà Ajuntament i Església. Ambdós estaments no es posaren d'acord amb l'himne que havia d'interpretar la banda de música per Pasqua. Mentre la batlessa, Catalina Soler, defensava la marxa reial, el rector, mossèn Llorenç Lladó apostava per l'Al·leluia de Haendel. Finalment sonà aquesta darrera peça a través d'uns potents altaveus. No fou la banda de música la que la interpretà.

Enguany tot apunta que s'arribarà a un consens. «És curiós que s'arribàs al punt de crispació per una música i que sigui una altra música la que posi la nota de pau». Així s'expressà Prohens que va afegir que «crec que les expectatives s'hauran complertes. He fet una música popular i supòs que arribarà a la gent». Curiosament, Prohens ha rebut l'encàrrec de fer la nova peça de la Sala i del rector per separat.

Mossèn Lladó afirmà que «valor positivament el clima de respecte, entesa i col·laboració que tenim». Per la seva banda, la batlessa de Felanitx manifestà que «cal evitar la polèmica i per això hem arribat a un acord en aquest sentit». Ahir al vespre la banda de música presentà a ambdues parts la nova peça que serà presentada oficialment el diumenge de Rams.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris