muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Una comissió investigarà si hi ha irregularitats en el servei de fems

L'empresa estudia accions legals per les acusacions fetes contra ella

Els grups municipals de l'Ajuntament d'Inca aprovaren ahir per unanimitat la proposta del PSM de crear una comissió d'investigació sobre el servei de recollida de residus en sòl rústic. La creació d'aquesta comissió respon a les «sospites» del PSM, que assegura entre d'altres aspectes que s'estan produint desfasaments en les quantitats de residus recollits que l'empresa concessionària presenta en les factures per aquest servei. Cal recordar que l'empresa cobra en funció de les tones de residus recollides, a diferència d'altres municipis, on cobra una quantitat fixa pel servei.

La majoria de govern del Parti Popular, que tenia en la seva mà la creació de la comissió, donà suport a la proposta del PSM. «No tan sols això, sinó que la proposarem a vostè (la portaveu del PSM, Xisca Vives) com a presidenta de la comissió, i que hi hagi un vocal de cada grup municipal, amb la qual cosa estarem en minoria», digué el tinent de batle, Bartomeu Seguí. A pesar d'això, Seguí criticà que el PSM «ja hagi convertit les seves sospites en acusacions».

El tinent de batle de Serveis, Joan Rubert, tal com havia manifestat a aquest diari, digué que fa més de cinc mesos que no paguen a l'empresa «per uns errors de càlcul». Per la seva banda, el gerent de l'empresa concessionària (Cepsa), Ignacio García-Moya, va estar present en el ple d'ahir. En acabar, manifestà que «l'empresa estudiarà accions legals per totes les acusacions que s'han fet contra ella».

Tot i això assegurà que «estic content que es creï la comissió ja que així aportarem tota la informació, i esper que una vegada que s'aclareixi tot, els que ens acusen reconeguin els seus errors i demanin disculpes». El gerent de Cepsa, que insisteix que el servei en sòl rústic es fa a diari, afirmà que «hi ha un gran desconeixement tècnic sobre el servei».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris