algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La venda del solar de Majorica a un grup immobiliari és imminent

L'operació es podria tancar aquests dies per 11 milions d'euros


La venda dels 40.000 metres quadrats que ocupa la illeta on s'ubica la factoria de Majorica sembla imminent. Una important societat amb capital mallorquí podria haver firmat una opció de compra encaminada a l'adquisició d'aquest extens solar amb l'objectiu de fer-hi una gran promoció d'habitatges, però també de locals comercials.

L'operació immobiliària es podria haver tancat per una quantitat que puja a 11 milions d'euros. Els propietaris actuals de Majorica -la meitat en mans del grup català liderat per Rafael Español i l'altra meitat en mans del grup asiàtic Saga- haurien negociat l'opció de compra de la valuosa illeta a través d'una potent immobiliària de Palma, Rústic. Tant els sindicats com els comitès d'empresa de Majorica constataren ahir aquesta operació. No obstant això, amb data d'ahir, encara no havia transcendit el nom de la societat que podria aconseguir un dels solars més cobejats de Manacor.

Tot i que els sindicats i els comitès tornaren a insistir en la més que imminent venda dels 40.000 metres quadrats de Majorica -que segons aquestes fonts es podria tancar dimecres vinent-, fonts properes als accionistes de l'empresa no confirmaren ni desmentiren la notícia.

El delegat sindical d'UGT a Manacor, Guillem Vadell, explicà que sempre que les botigues romanguin allà mateix, «existeix un compromís de deixar els aparcaments dels autobusos al pati de la fàbrica, tot i la venda del solar». En qualsevol cas, la producció de perles es traslladaria a la fàbrica del polígon industrial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris