algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

Cort no tomarà els Pullman si hi ha una massiva oposició popular

Ajuntament i afectats es reuniran aviat per arribar a un acord

L'Ajuntament de Palma no tomarà els Pullman, tal com preveu el Pla de rehabilitació integral (Peri) de Cala Major i Sant Agustí, si hi ha una massiva oposició popular.

Així ho manifestà el tinent de batle d'Urbanisme, Rodrigo de Santos, que acceptà reunir-se amb els veïns afectats d'aquí a unes setmanes.

A Cala Major, Cort ha previst la demolició dels edifcis per crear una zona d'esponjament i millorar el que consideren una zona degradada pel pas dels anys i per evitar la «mala imatge» que suposen uns edficis que compten amb més de 10 altures.

Miguel Jiménez, portaveu dels veïns afectats per la demolició, assistí i parlà a la sessió plenària celebrada ahir a l'Ajuntament de Palma.

Jiménez argumentà que «hem decidit reunir-nos amb Rodrigo de Santos i els seus tècnics per intentar arribar a una solució que exclogui l'expropiació i la demolició dels nostres habitatges».

Els veïns troben rebutjable que el preu de l'expropiació s'hagi taxat en 150 euros el metre quadrat. «És un insult que per un pis dels Pullman ens vulguin pagar 5.000 euros». Apel·là al fet que «no som una zona degradada ni amb una gran delinqüència com argumenta Cort», ja que tenen dades de la Policia que asseguren que no és una zona conflictiva d'alt risc.

Per la seva banda, Rodrigo de Santos deixà ben clar que per un interès minoritari, en referència a l'oposició dels afectats, «no deixarem de dur endavant el nostre pla perquè sempre apostam per l'interès general dels ciutadans i no d'uns pocs com els dels Pullman».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris