algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

El Govern demanda Majorica per evitar el malbaratament dels béns

Els sindicats temen que dimecres se signi la venda del solar de la fàbrica

C. VENY /J.M.S. Manacor.
La demanda contra Majorica va endavant. Ahir, el Govern, l'Ajuntament de Manacor, els sindicats i els comitès d'empresa de la indústria perlera acordaren finalment presentar les mesures cautelars contra els actuals propietaris de Majorica per «impedir el malbaratament dels seus béns i l'incompliment reiterat del protocol», en paraules del conseller de Comerç, Josep Juan Cardona. Aquest acord de denunciar Majorica davant els jutjats de Manacor fou adoptat precisament en el marc d'una comissió de seguiment integrada per representants de totes les parts signats del protocol, a excepció de l'empresa.

Aquest acord també fou adoptat enmig de la més que segura signatura de la compra-venda de l'extens solar que ocupa actualment la fàbrica de perles Majorica. Una gran illeta que dimecres que ve podria passa a noves mans. Aquest extrem fou anunciat ahir pels sindicats i comitès. No obstant això, el conseller Cardona admeté que «no en tenia coneixement». Tanmateix, el conseller insistí que si finalment el solar de la factoria s'acaba venent, segons el protocol, els resultat han de servir per «sanejar» Majorica i pagar el deute pendent.

El responsable comarcal d'UGT, Guillem Vadell, valorà la reunió celebrada ahir de «positiva» perquè el Govern «finalment ha despertat del letargament», digué en referència al retard en la presentació de la demanda quan «tenim l'esborrany de les mesures cautelars des de fa mesos». «El que ens preocupa ara és saber si la demanda arribarà a temps per evitar que es venguin els terrenys de fàbrica».

En aquest sentit, Vadell assegurà que existeix un acord de venda dels esmentats terrenys. «Sabem que la venda dels terrenys de la fàbrica és imminent», apuntà.

Cal recordar que els propietaris de Majorica no podran vendre els terrenys on es troba ubicada la fàbrica fins que l'empresa hagi complert amb tots els punts del protocol signat el passat mes de juliol. Precisament un dels punts que s'incompleixen i que ahir foren denunciats per sindicats i comitès és la producció de les perles fora de les fàbriques de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris