nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

El PSOE reclama un pla de mobilitat abans de l'inici de les obres del torrent al nucli urbà


Les obres d'eixamplament del jaç del torrent al tram que passa pel nucli urbà de Manacor tallaran durant dos mesos d'estiu les principals vies de comunicació de la ciutat. L'avinguda del Torrent, un tram de la de Mossèn Alcover, la plaça de Ramon Llull i també la rambla del Rei en Jaume en seran les zones més afectades. Aquesta actuació comportarà un important canvi circulatori i, si bé ja se n'ha informat la Policia Local, no s'ha activat encara cap pla de mobilitat. Per tot plegat, el grup municipal del PSOE reclama que es redacti aquest pla indispensable, abans que les obres d'adequació del jaç del torrent arribin al centre urbà.

Un programa de mobilitat que segons la portaveu socialista, Júlia Román, s'hauria de fer extensiu a tota la ciutat. «Ara les avingudes pateixen una saturació de vehicles en hores punta i aquest fet s'ha de preveure perquè, en cas contrari, pot provocar un caos circulatori», manifestà l'edil socialista. L'Ajuntament de Manacor ja ha mantingut alguna reunió amb representants de la Policia Municipal per poder definir el canvi circulatori. No obstant això, encara no se n'ha concretat cap actuació.

Les múltiples deficiències detectades en les anteriors obres d'adequació han obligat a obrir un nou jaç del curs alternatiu i paral·lel a l'actual, el qual s'obrirà pas al llarg de 500 metres pel subsòl de l'avinguda del torrent de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris