nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Llum verda a la construcció de 18 cases a primera línia de la Colònia

El PP, igual que PSOE i UM, afavorí que s'urbanitzi el Molí d'en Regalat

M.PUIGRÒS.Artà.
Devuit habitatges unifamiliars es podran construir finalment a la parcel·la del Molí d'en Regalat a la Colònia de Sant Pere. Almanco això és el que reflecteix el conveni que s'aprovà dimarts passat en ple gràcies al suport del PP a PSOE i UM.

El conveni aprovat és el fruit de les negociacions entre l'entitat Porto Sa Coloni S.A i l'Ajuntament d'Artà, mitjançant el qual l'empresa podrà construir 18 habitatges en primera línia marítima a sa Colònia i a canvi abonarà 1'2 milions d'euros a la Sala.

L'aprovació o no del conveni fou una incògnita fins al darrer moment, sempre pendent dels vots d'UIA i del PP. El portaveu de l'equip de govern, -format pel tripartit UM, PSOE i EU-EV- el socialista Josep Silva assenyalà que «aquest conveni és igual al que ja presentà el PSOE juntament a UIA».

Arribat aquest punt, la independent Margalida Tous matisà que «tal vegada el conveni és igual però les negociacions no» i recordà que «en el nostre moment teníem la finca dels Canons com a moneda de canvi. Votem en contra».

D'aquesta manera, la darrera paraula la tingué el nou portaveu del PP, Bartomeu Palmer, que apuntà que «si l'equip de govern ens aprova una moció mitjançant la qual un quart dels 1'2 milions d'euros que pagarà Porto Sa Coloni S.A a la Sala es destinen a un nou centre per a majors a sa Colònia, votarem a favor del conveni».

Tot seguit, el batle de la localitat, Rafel Gili (UM) anuncià que «no tenim inconvenient a aprovar aquesta moció», i s'aprovà el conveni. Julen Adrián, d'EU-EV, es féu ressò d'un escrit presentat per l'associació de veïns Montferrutx en el qual demanaven que el conveni quedi a la taula fins que es presenti un informe amb la firma de la nova arquitecta municipal i també un informe de Costes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris